Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Klagomålstråden

Svara
21/12 -11 14:29 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Squirtle

Eftersom ingen i administarionen vågar starta en sån här tråd gör jag det. Det ska inte behövas skapa en tråd för varje klagomål.
Iaf så hade jag inga planer på att se den här tråden låsas som många andra klagomålstrådar(där en modde bryter viktiga diskutioner utan att något blivit bättre), så helt enkelt tycker jag att vi ska ha en sån här tråd ^^

Och snälla administrationen, lås inte den här tråden för att ni är rädda för klagomål och förbättringar.

21/12 -11 16:24 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1102 inlägg

Vill ha minigolf och räser tillbaka ):

21/12 -11 16:38 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

wtfwjd: De finns redan. Kolla under "Fuska.nu" i menyn högst upp på skärmen och sedan "Onlinespel".

Länk: http://www.fuska.nu/onlinespel/

21/12 -11 16:47 wtfwjd

wtfwjd

4268 XP 1102 inlägg

The_new_cake skrev:
wtfwjd: De finns redan. Kolla under "Fuska.nu" i menyn högst upp på skärmen och sedan "Onlinespel".

Länk: http://www.fuska.nu/onlinespel/

Jaha oj.. tack! c:

21/12 -11 16:47 Danne_00

Danne_00

17394 XP 1169 inlägg

Snälla, ta bort Allan2 och Joddler på minigolf-topplistan. Jag fick mitt highscore på hederligt vis och förtjänar att ligga överst på topplistan. Inte under två hackare/glitchare.

Have I ever told you the definition of insanity?

21/12 -11 18:46 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Kanske är dags att avklistra Fuska.nus administrations-blogg (i brist på bättre namn). Den är tydligen inte så aktuell längre - framförallt med tanke på att ingen skrivit i den på över ett halvår.

Tycker även man kan lägga till ett underforum där endast Fuska.nus administration får skriva som heter "Nyheter", detta för att kunna hålla förbättringsforumet rent och så att framtida förslag på förbättringar kan diskuteras här.

Lägga till smileys på sidan där man redigerar sina foruminlägg (/forum/redigera.php) vore förstås inte helt fel heller. Skulle även gärna se att man försökte göra koderna tryckbara återigen (exempelvis[b][/b] med flera) - med lite JavaScript så borde det inte vara så svårt. Skulle även vara möjligt då att slå samman "Koder du kan använda" och "Smiley"-listan, och på det sättet förenkla så man slipper scrolla alltför mycket när man söker upp en smiley eller liknande.

21/12 -11 19:53 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Squirtle

The_new_cake skrev:
Kanske är dags att avklistra Fuska.nus administrations-blogg (i brist på bättre namn). Den är tydligen inte så aktuell längre - framförallt med tanke på att ingen skrivit i den på över ett halvår.
Dessutom är den tråden klistrad och inaktiva trådar ska inte vara klistrade.

21/12 -11 20:29 Forsa

Forsa

7979 XP 566 inlägg

Squirtle skrev:
Dessutom är den tråden klistrad och inaktiva trådar ska inte vara klistrade.

Haha, klistrade trådar klistras inte för aktivitetens skull, utan för budskapet/innehållet. Så jo, en tråd kan vara inaktiv och klistrad samtidigt.

http://open.spotify.com/user/forsafor...

Mitt stream: Twitch.tv/Pottoww

21/12 -11 21:46 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Bortsett från det tidigare nämnda anser jag även man kan ta bort menyn med Om Fuska.nu, Hjälp, Kontakta oss och Facebooks Dela-knapp och istället lägga in det som behövs i den "övre menyn" så att säga. Även detta för att spara plats, och göra så användaren inte behöver scrolla lika mycket. Kan bli aktuellt att göra den övre menyn några pixlar större, men det blir fortfarande värt det.

Facebooks Dela-knapp togs ur bruk för över ett år sedan av Facebook själva. Det är väldigt få sidor som fortfarande använder sig av den... numera har "Like"-knappar ersatt Dela-knapparna. Något som Fuska.nu borde ha uppgraderat för ett år sedan (då Like-knappen infördes och Dela-knappen togs bort).

Anser även att man kan göra väldigt många saker bra mycket mer effektivare, exempelvis att lägga till någon som polare - där är det numera helt onödigt att man behöver få en pop-up för att bekräfta. Tidigare var det trots allt nödvändigt, då behövde man välja i vilken kategori personen skulle gå.

Tycker även man ska ändra om för klubbforum (på /forum/), just nu måste man gå in på varje klubbs forum (eller trycka upp så hela klubbforumet blir synligt) för att se om några nya inlägg har skrivits. Detta är troligtvis en av de stora anledningarna till att klubbarna börjat försvinna. Samtidigt slår det mig att det är tur att jag inte är med i administrationen längre, jag skulle aldrig hålla koll på när nya inlägg i Moderatorer-klubben skrivs. Förstår inte heller varför allmän forumsinformation (antal trådar, svar, om klubbforum ska vara synliga med mera) är i samma ruta som klubbforumen.

Tycker däremot att man kan lägga in funktionen som används just nu för att visa hela klubbforumen (där det "dras upp" utan ny siduppladdning) på resten utav forumet. Det vill säga, att om man trycker på Allmänt snack kommer samtliga underkategorier upp på ett liknande sätt utan helt ny sidladdning.

En mindre sak som man också bör ändra, "Läs mer om regler" bör ändras till "När du postar godkänner du reglerna". Ingen större skillnad direkt, låter och är nog bara bättre och säger mer åt besökaren att du måste godkänna dessa. Tycker även att man bör dela upp reglerna igen, så det blir som förr i tiden. Nu är det lite svårt att bara "få fram forumsreglerna" utan att faktiskt läsa igenom alla regler innan man hittar rubriken där det står Följande regler gäller i forumet. Genom att dela upp dem så kommer man snabbare åt de regler som gäller i forumet, samtidigt som man längst ner skulle kunna ha en länk till reglerna som gäller på hela Fuska.nu.

Jag vill återigen nämna att mellan var fjärde siffra i Wii Number på ens presentation så bör man lägga till ett streck (-). Det är så det är uppbyggt hos Nintendo med fyra siffer-grupper med fyra siffror vardera. Det skulle även göra det mer lättläst för de som vill läsa tråden.

Personligen anser jag även att man ska lägga in gästboken mer i presentationen och försöka visa denna funktionen mer. Den används trots allt ganska bra utav många medlemmar och att göra det enklare för besökaren vore nog bara för allas bästa.

Köp och sälj-avdelningen fungerar inte, utan man får istället upp ett felmeddelande. Vilket jag skulle vilja klaga på, inte av anledningen att jag tror att den används så mycket... men icke fungerande funktioner har ingen någon nytta av.


Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: /tmp/rss_cache_0eb2d290eb731fdc1d8d7a9aa209614d:12: parser error : Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xA4 0x63 0x6B 0x70 in /home/fl-net/www/remote_feed_it2.php on line 16

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: <link>http://vinden.se/ptm/ads/view/id/14435/blo?ckpatroner med chip fo?r in /home/fl-net/www/remote_feed_it2.php on line 16

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: ^ in /home/fl-net/www/remote_feed_it2.php on line 16


Tillbaka till klubbarna som jag varit inne lite och nämnt vad jag tycker så anser jag även att man bör placera "Medlemmar" och "Gå med/ur klubb" under samma rubrik i klubbmenyn. Det känns som det mer eller mindre är samma sak (dock ska man ha gå med i klubb högst upp så man slipper scrolla ner för långa medlemslistor).

När man gör en sökning på spel så anser jag att det ska vara möjligt att "sortera efter..." där man kan välja mellan platform, utvecklare, lanseringsdatum eller genre. Vore förstås även bra om det fanns en avancerad sökfunktion där man kunde söka på de olika sakerna, men det berör inte riktigt denna tråden. Det skulle iallefall underlätta att hitta de spelen man vill ha.

Till framtiden kan man även ta bort en massa bilder och börja använda sig av CSS3 för att få till de rundade hörnen, små färgändringarna med mera för att få ner laddningstiden för besökaren. Med tanke på att Microsoft äntligen beslutat sig för att auto-uppdatera ett par gamla webbläsare så kommer den vanliga användaren numera att få en nyare, modernare webbläsare (med det sagt vill jag även påpeka att jag inte har någon koll alls på hur mycket Internet Explorer klarar av).

Skulle även vilja ha en "andra giltighetstid" på klubbar, så att gamla klubbnamn tillslut blir tillgängliga igen. Förslagsvis raderas klubbar helt något år efter giltighetstiden, så att en ny klubb kan skapas med samma namn som den gamla.

Squirtle: Klistrade trådar är till just för att inaktiva trådar, men som fortfarande är aktuella, ska hamna högst upp. Så meningen med funktionen är i princip det motsatta. Saken är väl bara att bloggen inte direkt är aktuell längre, den har inte använts på över ett halvår nu.

Tillägg: Som utloggad så är smiley-listan synlig, men övriga koder med mera är dolt och istället finns en text med att man måste logga in. Vore kanske en idé att lägga in smiley-listan där också, så att den inte syns för de som inte är inloggade.

22/12 -11 23:39 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

Moddarna behöver slappna av mer. Kodknappen borde också sättas i bruk igen.

23/12 -11 11:42 Hyrule

Hyrule

8428 XP 582 inlägg

Daxter_SSJ4 skrev:
Moddarna behöver slappna av mer. Kodknappen borde också sättas i bruk igen.Slappna av punkten har du helt rätt i.

23/12 -11 15:26 the_Link96

the_Link96

5294 XP 472 inlägg

Just nu ser jag en reklamruta om Mionetto Prosecco Extra Dry 11% för 69kr.

Har ett minne av att folk blev upprörda över liknande reklam en annan gång. Kom vi inte fram till att det skulle tas bort??

What can i say i´m a bad man.

23/12 -11 15:29 Fix_d

Fix_d

7094 XP 1988 inlägg

the_Link96 skrev:
Just nu ser jag en reklamruta om Mionetto Prosecco Extra Dry 11% för 69kr.

Har ett minne av att folk blev upprörda över liknande reklam en annan gång. Kom vi inte fram till att det skulle tas bort??

Alla håller med om att den borde tas bort, men tyvärr så kan inte vi göra något åt det. Det är FL-net som bestämmer om reklamen. Jag är ganska säker på att någon i administrationen har mailat dem, jag är dock osäker på om det har kommit något svar.

Coucou

23/12 -11 16:46 DarknessSky

DarknessSky Administratör

11856 XP 1499 inlägg

the_Link96 skrev:
Just nu ser jag en reklamruta om Mionetto Prosecco Extra Dry 11% för 69kr.

Har ett minne av att folk blev upprörda över liknande reklam en annan gång. Kom vi inte fram till att det skulle tas bort??

Som Fix_d skrev kan vi inte göra något åt det hur gärna vi än skulle vilja... Dock kan nog vem som helst kontakta FL-Net och säga att det används opassande reklam såsom en alkohol reklam som dyker upp lite då och då och Casino texten på startsidan.

Nickar Quattro i #fuska.nu
Administratör på fuska.nu.

23/12 -11 17:46 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen TurnipKiss

Daxter_SSJ4 skrev:
Moddarna behöver slappna av mer.

Definitivt. Moddningen på den här sidan är åt skogen.

23/12 -11 18:23 DarknessSky

DarknessSky Administratör

11856 XP 1499 inlägg

TurnipKiss skrev:
Daxter_SSJ4 skrev:
Moddarna behöver slappna av mer.

Definitivt. Moddningen på den här sidan är åt skogen.

Fast på vilket sätt?
Att ni får minus XP för ett fusk eller inlägg? Att de är hårda? Ja, det är ju så en moderator ska vara. Moderatorer ska sticka ut för att de upprätthåller regler och göra sådant administratören inte hinner/orkar/kan göra själv, eller ja. I detta fall kan ju FIQ göra mycket själv men det han inte hinner. Att ni får minus XP beror ju på att ni måste ju få nån sorts "straff" för att bryta mot reglerna, det är bättre än direkt ban, det får ni erkänna ;)

Nickar Quattro i #fuska.nu
Administratör på fuska.nu.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar