Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



SimCity (2013)

30/01 -13 06:29 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

SimCity beräknas släppas den 5 mars i USA och vi får den troligtvis ett par dagar efter det, den 8 mars. Det finns flera stora spelsidor som har uttalat sig väl om spelet, alltifrån GamesRadar, 1UP IGN, GameReactor till mer vanlig media som USA Today, Huffington Post med flera.

Spelet lär gå ut på ungefär samma sak som tidigare, att bygga sin stad och få allting att gå runt och alla att trivas. Detta spelet kommer däremot ha flera nya saker - och då tänker jag på allt från fler fordon och byggnader till fler uppdrag och mer att göra.

Finns det någon här som är intresserad av spelet? Någon som funderar på att skaffa det eller kanske har förhandsbokat det? Tror ni det blir bra?

Filmer: SimCity
Bilder: SimCity
Trailer: YouTube

30/01 -13 18:07 gosseN

gosseN

2054 XP 630 inlägg

Kommer ihåg när jag spelade detta som liten kommer det gå att ladda ner det tror ni? EA brukar sätta kåder som online pass på alla sina spel hoppas man kan förstöra städerna sen också:)


Senast redigerat 30/01 -13 18:08

Varken judar eller norrmän har bra erfarenheter från läger.

21/04 -13 18:51 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

SimCity uppdateras imorgon till version 2.0 och kommer få en del uppdateringar då. Finns det någon som har skaffat spelet? Vad tycker ni om det?

Förbättringarna som släpps imorgon står listade på EAs forum. Känns det som en bra uppdatering och blir det en anledning till att skaffa spelet?


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar