Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 11

Svara
19/03 -13 19:11 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Förstår inte hur vi kan ha misslyckats igen... iallefall, ber om ursäkt för att ingen ny utmaning dykt upp! Ska försöka gå igenom hur vi genomför publiceringen av nya utmaningar och se hur vi kan förbättra oss för att få dem att gå ihop så de verkligen kommer ut. Nu har vi oturligt nog lyckats få två totala katastrofer på väldigt kort tid, och jag ska försöka att det inte upprepas. Ber om ursäkt för det!

Får även passa på att gratulera till Mal_ganis som vann med sitt tredje bidrag/skott. Det var inte bara ett snyggt skott på en väl kamouflerad fiende utan även det skott som gjorde att han vann matchen! Vinsten är 50 XP för detta. På andra plats kommer fuskisen99, som även han hade ett extremt snyggt skott på en fiende som kom väl nära. För detta tilldelas han 30 XP!

Till framtiden gäller däremot endast bidrag som är gjorda under utmaningsperioden. Det går alltså inte att skicka in en video som man spelat in för två år sedan. Vi kan givetvis inte kontrollera detta så extremt noga, men skulle vi upptäcka att ens bidrag har skapats tidigare så får man inte delta mer i den utmaningen och ens bidrag kommer inte vara med mer.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar