Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Veckoutmaning: Vecka 13

24/03 -13 12:00 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Tyvärr blev det ingen veckoutmaning förra veckan, men därinnan så spelade vi en del Call of Duty. Vi fortsätter i samma serie, men ser till att hålla oss till det senaste denna gången.

Score the highest skrev:

Här kommer ytterliggare en Call of Duty: Black Ops II-utmaning som går ut på att du ska få den scorestreak som kräver mest poäng, Swarm. Till hjälp får du ha vad som helst, dock så måste detta ske i ett onlinespel där inga bots är inblandade.


Ni bevisar att ni genomfört utmaningen genom att posta en video där man ser att du klarat ur utmaningen enligt kriterierna. Ditt bidrag måste vara inne innan lördagen den 30 mars klockan 12:00. Vinster delas ut dagen efter i samband med att nästa utmaning publiceras, där första pris ligger är 50 XP! Det handlar om att vara först med att visa sitt bidrag för att vinna, så lycka till och skynda på!

31/03 -13 21:11 Forza

Forza

9477 XP 539 inlägg

Väntar fortfarande på halo utmaningen.

>>>http://www.youtube.com/user/ImagineTunez<<<
Awesome Muisc Everyday!
The Music that you haven't heard yet.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar