Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Månadsutmaning: Oktober

06/10 -13 11:22 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Denna utmaningen kräver att man anmäler sig, och postar en bild på när man börjar med utmaningen. Det krävs sedan en bild innan utmaningstiden har gått ut, de två bilderna kommer sedan användas för att sammanräkna ett resultat.

Average racing skrev:
Beach Buggy Blitz är ett ganska vanligt racingspel till din mobil. Du börjar på en strand och ska helt enkelt köra långt och skaffa massa mynt. Ditt mål här är att öka din "Average coins / game" med så mycket som möjligt under utmaningstiden. Börja med att ta en bild där man ser hur mycket "Average coins / game" du har från början, och ta sedan en bild till när du är färdig med utmaningen igen, för att se hur mycket fler mynt per spel du får i genomsnitt. Den som har ökat med flest coins per game vinner. Lycka till!


Kom ihåg att ditt slutresultat ska vara postat i denna tråden innan lördagen den 2 november klockan 12:00! Ditt bidrag ska vara i form av två bilder där man ser hur mycket "Average coins / game" du har, helst ska även ditt användarnamn vara synligt på något sätt (eller annat bevis på att det är du som genomfört det). Du får posta flera bidrag, om du skulle lyckas förbättra dig. Så det rekommenderas att posta någon gång i veckan för att inte missa att lämna in sitt bidrag! Du som tänker delta bör lämna en bild på hur mycket "Average coins / game" du har snarast. Vinst kommer delas ut den 3 november. Återigen, lycka till!


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar