Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Spelfrågor

01/01 -14 22:26 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Har länge funderat på om det inte vore bra att kunna ställa en fråga till ett spel direkt på spelets sida, istället för att hänvisa till forumet. Forumet har blivit alltför ologiskt för att hitta var diskussioner om specifika spel ska finnas, och tror det är färre som kollar där. Känns som det vore praktiskt att bara kunna ställa frågan direkt på spelets sida istället.

Det hade gått att lägga till lite speciella saker som inte finns i forumet, exempelvis skulle den som ställt frågan kunna markera att ett svar fungerade/var rätt. De som har markerat att de kan extra mycket om ett spel skulle kunna få något meddelande/notifikation när någon har skickat in en fråga till spelet och deras svar skulle kunna få någon markering som säger att det kommer från en extra kunnig person.

Det skulle även gå att använda istället för fusk som används som korta guider för hur man genomför något, som egentligen inte borde klassas som fusk. Min tanke är att frågorna inte ska kontrolleras av moderatorer innan de publiceras, däremot efterhandsmodereras allting (precis som forumet idag, vill säga).

02/01 -14 00:20 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

Spelkommentarer

06/02 -14 13:15 morgans

morgans

72 XP 4 inlägg

finns det fusk till resident evil revelations till wii u


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar