Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Veckoutmaning: Vecka 7

09/02 -14 17:16 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Har funnits ett uppehåll på spelutmaningar, men nu har det dykt upp en igen. Ditt bidrag måste lämnas in innan lördagen den 15 februari klockan 12:00. Vinnaren kommer tilldelas 50 XP, tvåan 30 XP och trean får 20 XP. Får även passa på att gratulera Chizu till vinsten i föregående spelutmaning, dina XP ska nu vara på gång!

Street Racing skrev:
Grand Theft Auto V är känt för att ha en väldigt stor värld med mängder av olika saker att göra och se. Bland annat finns det gott om olika street race att köra. Skaffa fram en valfri bil, och starta sedan det street race som finns i South Los Santos (det är med i ett uppdrag ganska tidigt i spelet). Det kostar 100 dollar att delta och man vinsten är 450 dollar. Den som klarar av det på kortast tid vinner denna utmaning! Det är fritt fram att använda vilken bil och karaktär som man vill.


Bidraget ska postas i denna tråden, i form av en bild eller video där det framgår vilken tid du klarat utmaningen på.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar