Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Kan du vinna blackjackspel utan lång erfarenhet?

04/01 -21 11:42 michael2004

michael2004 Administratör

390 XP 107 inlägg

Är det möjligt att slå sig ner vid ett blackjackbord och helt utan erfarenhet börja vinna? Ja, det kan nog vara möjligt när du gör det i nattmössan eller vad du brukar sova i! Blackjack kräver lite mer än gissningar för att det ska bli vinster. Fast det går att fuska en hel del och det är verkligen inte olagligt.
Nu ska vi se lite på vad du kan göra för att vinna blackjackspel på casinon utan någon tidigare erfarenhet. Om du följer dessa smarta fusktips kan du mycket väl göra väl ifrån dig som nybörjare. Men kom ihåg att inget fusk i världen kan hjälpa dig med det som kallas för slumpen. Du får de kort du får, så illa, eller bra, är det.

Fuska på blackjack med färdiga tabeller
Vad gör du om du har kort 9 och kort 3, och given har en tvåa, i spelet med 6 kortlekar och mjuk 17? Det vet du knappast om du är ny på blackjack! Det går att fuska. Du tar en titt på en blackjack tabell och ser vips att du ska ta ett kort.

15/01 -21 07:27 Jonas

Jonas

12 XP 3 inlägg

Om du vill börja tjäna pengar snabbt och enkelt, rekommenderar jag dig att delta i spel. Detta är det mest lönsamma området just nu kan du inte hitta något bättre på Internet bonusar denna webbplats har mycket gynnsamma förhållanden och ett stabilt och pålitligt system som gör det enkelt för dig att ta ut alla dina vinster när som helst du vill.

28/02 -21 15:24 Goten_ssj3

Goten_ssj3 Forummoderator Spelansvarig

29394 XP 8149 inlägg

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Riko Sakurauchi


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar